9040E95F-731E-4910-8F1A-7336117E2C25_edi

Find hurtigt svar på ofte stillede spørgsmål

Du finder her svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med vores services. Skulle du alligevel ikke få svar på dit spørgsmål sidder vores support klar til at hjælpe dig via online-chatten

eller på telefon: +45 7220 0143 - alle dage mellem 07:00 - 18:00

VINDUESPOLERING

Skal man være hjemme når i kommer og pudser vinduerne?


Nej det behøves du ikke! Så længe vi kan tilgå dine vinduer, og at evt. havelåger/porte et åbne - så kan vi sagtens komme til. Har du bestilt indvendig vinduespolering, aftaler vi altid hvordan vi får opgaven udført ifht. evt. nøgle til at lukke os ind. Vi syntes selvfølgelig det er mest hyggeligt hvis du er hjemme når vinduene skal pudses - for vi elsker at være blandt vores kunder! Erhvervskunder aftales passende tidsrum for ydførelse af opgaven.
Kan i pudse vinduer i frostvejr?


Det kan vi sagtens! Der er ikke noget der hedder dårligt vejr - kun dårlig påklædning! Når vandet fryser, er det godt, at vi har noget af det bedste udstyr på markedet. Vores biler er installeret med en vandvarmer, der varmer vandet op til 60 grader og sikrer et pletfrit resultat - hver gang.
Polerer i vinduer hvis det regner?


Ja det kan du tro! Faktisk har regn ikke nogen indflydelse på resultatet af vores arbejde! Regnvand indeholder ikke kalk og mineraler, og er faktisk næsten det samme vand, som vi selv har med i vores biler. Melder vejrudsigten stormvejr - så venter vi med at komme forbi før denne har lagt sig. I tilfælde af dette, vil du altid få besked fra os omkring, hvilken dato vi flytter din polering til.
Hvor lang tid tager en vinduespolering?


Det kan vi ikke svare på... Vi kan dog forsikre dig om, at vi tager den tid der skal til, for at resultatet bliver efter vores høje standarder. Vi køre aldrig fra halvudført arbejde!
Hvor tit skal man have pudset vinduer?


Typisk hver 4. uge. De fleste vælger at få poleret deres vinduer hver 4. uge. Dog er der forskellige faktorer der spiller ind ifht. hvor til poleringen bør udføres. Bor du inde midt i bnyen, med trafikos og støv? Bor du op af en grusvej på landet? eller ud mod havet? Disse faktorer er afgørende for, hvor ofte dine vinduer trænger til polering. Vi er 100 meter mester i at vejlede vores kunder, og sammen vælge den rigtige løsning for dig!
Hvilke tidspunkter arbejder i?


Når du har tid. Vi er en servicevirksomhed, der lever af tilfredse kunder. Derfor er næsten alt muligt, og vi strækker os derfor rigtig langt for vores kunder.
Hvad koster en vinduespolering?


Vi er ikke den billigste udbyder af vinduespolerig - og det er der flere grunde til: - Vi betaler overenskomstmæssig løn til vores medarbejdere. - Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet. - Vi sikrer de bedste arbejdsforhold, og tager ansvar for alle ansatte i virksomheden. Ved at fokusere på overstående punkter, sikrer vi, at vi overfor vores kunder, er en stabil partner, der tager vores arbejde seriøst, og hver dag kæmper for at blive bedre i dag end vi var i går. Udfyld vores tilbudsformular her på siden og få et uforpligtende tilbud. Ganske enkelt.
Jeg har fået en regning fra jer - hvordan betaler jeg?


Vi har gjort din betaling super nemt! Når du modtager en faktura fra os, er der et link til betaling, med enten kreditkort eller mobilepay. Du har dog stadigvæk mulighed for at betale din faktura via alm. bankoverførsel: Frøs Sparekasse Reg. nr. 7686 Konto: 0000391034 Husk at påfør dit fakturanummer ved bankoverførsel. Bogholderiet kan kontaktes via telefon: +45 7220 0143 el. bogholderi@deblaahelte.com
Jeg kan ikke betale min regning?


Øv! Undgå trælse rykkergebyrer og dyre inkasso-omkostninger! Tag straks kontakt til vores bogholderi, og find en passende løsning. Telefon: +45 7220 0143 eller via mail: bogholderi@deblaahelte.com Vi er klar til at hjælpe dig!
Kan jeg trække min vinduespolering fra i SKAT?


Det kan du nemlig! Regeringen har indgået aftale om at forhøje det nuværende servicefradrag på DKK6.200 pr. person over 18 år i 2020 - til i alt DKK 25.000 pr. person over 18 år i 2021. Du får derfor omkring 35% tilbage i SKAT af udgiften til din vinduespolering. Forudsætningen for at kunne trække udgivten fra i skat, er, at du betaler udgiften online og gemmer dine fakturaer som bevis for købet.
Er jeres arbejde forsikret?


Det kan du tro! Vi har selvfølgelig tegnet alle lovpligtige forsikringer, og derfor er både vores medarbejdere og vores arbejde hos dig som kunde fuldt forsikret, gennem vores forsikringspartner IF Forsikring.
Hvad gør jeg hvis min trailer punkterer?


Kan du ikke fortsætte kørslen, skal traileren kobles fra bilen og trækkes ind til siden, så den ikke str i vejen for andre trafikanter. Lås traileren og ring til vores support på telefon: +45 7220 0143. Sker punktering undenfor vores åbningstid, bedes du kontakte vores akut-telefon på telefon: +45 4279 9021.

BOOKING Gør-det-selv-fliserens

Hvornår kan traileren afhentes?


Traileren kan afhentes fra kl. 07:00 og fremefter.
Hvornår skal traileren afleveres?


Traileren skal senest afleveres kl. 18:00 på den sidste booking-dag.
Jeg er ikke blevet færdig, kan jeg forlænge min reservation?


Hvis ikke traileren er udlejet dagen efter, kan du sagtens forlænge din leje. Kontakt blot vores support på telefon: +45 7220 0143 - vi er klar til at hjælpe dig!
Hvad sker der hvis jeg afleverer traileren for sent?


Ved forsinkelse af aflevering er det vigtigt, at du kontakter vores support på telefon: +45 7220 0143 og informerer om din forsinkelse, samt hvornår du forventer at traileren er tilbageleveret. Returnerer du traileren senere end kl. 18:00 vil du blive opkrævet et forsinkelsesgebyr på DKK 250.00 pr. påbegundt time. Er traileren ikke tilbageleveret inden kl. 06:00 den efterfølgende morgen, pålægges en ny lejeperiode på DKK3000. Bliver traileren ikke afleveret rettidig og uden advisering herom, falder det ind under straffelovens §293 (tyveri af køretøjet) og vil blive anmeldt til politiet.
Jeg vil gerne afbestille min booking


Du afbestiller nemt din booking ved henvendelse pr. mail på: kontakt@deblaahelte.com Her skriver du dine kontaktoplysninger. Du kan afbestille din booking mod et administrationsgebyr på 5% af ordreværdien. Afbestiller du med mindre end 1 uge tilbage, vil du blive opkrævet følgende gebyr: 5-6 dage før = DKK500 4-3 dage før = DKK700 2-1 dage før = DKK1000 På dagen = det er ikke muligt at afbestille på dagen for afhentning.

TRAILER & UDSTYR - gør-det-selv-fliserens

Må alle køre med jeres trailer?


Ja det må du! Tjek dog bilens registreringsattest, da minibiler ikke må laste traileren fuldt. Er du stadig i hvivl om, hvor meget din bil må trække, kan du finde svar via FDM hjemmeside. BEMÆRK: Trailer og indhold vejer tilsammen 500 kg.
Hvilket stik skal min bil have?


Alle vores trailere har nye stik.
Hvem kan hente og køre med traileren?


Du skal indtaste kørekort-nummer på den person som skal køre med traileren. Er der en anden, der skal køre med traileren, skal denne persons kørekortnummer noteres ved aktivering af reservationen.
Hvor langt rækker jeres udstyr?


På traileren er der 50 meter vandslange og 50 meter renseslange. Alt efter hvordan du placerer traileren, kan du altså maks række 60 meter ud. Vi anbefaler altid, at du laver en kontrolopmåling inden du booker din trailer. Der er desværre ikke mulighed for at forlænge slangen yderligere.
Skal jeg selv rengøre traileren efter brug?


Ja det skal du. Traileren skal tilbageleveres i samme stand som du modtog den. Læs mere i vores "tilbageleverings-guide".
Skal jeg bruge benzin eller diesel til traileren?


Du skal bruge benzin95

PRISER Gør-det-selv-fliserens

Hvad koster det at leje en trailer?


Vores priser er beregnet efter antallet af m2, samt antallet af dage du ønsker at leje traileren i.
Jeg ved ikke, hvor mange m2 jeg har liggende?


Frygt ej! Vi har lavet en nem guide til opmåling af m2
Er produkter inkluderet i prisen?


Produkter er altid inkluderet i prisen og beregnes udfra dit valg af m2.
Er prisen til forhandling hvis jeg kontakter jer?


Vi har skruet priserne helt i bund, og tilbyder den bedste pris på udlejning. Det er derfor ikke muligt at på afslag i prisen.
Kan jeg få rabat, hvis jeg afleverer traileren før tid?


Prisen vil være den samme om du afleverer traileren før tid eller ej. Har du booket traileren i flere dage gælder samme regler.
Kan jeg langtidsleje en trailer?


Det kan du sagtens! Kontakt vores support på telefon: +45 7220 0143 alle dage mellem kl. 07:00 - 18:00. - vi er klar til at hjælpe dig!

FLISERENS - Gør-det-selv-fliserens

Hvad skal man gøre klar inden fliserensen?


Vi har lavet en guide om emnet. - den finder du lige her.
Sviner det meget?


Det kommer meget an på, hvor store fuger der er i flisebelægningen og hvor god du er til at rense. Det kan ikke undgåes at det sviner lidt, men er man omhyggelig, kan man sagtens undgå at det sviner alt for meget.
Hvornår er det bedst at rense fliser?


Du kan rense fliser så længe at det ikke er frostgrader. Vi anbefaler dog ikke at man afrenser fliser før end temperaturen er over +10 grader, da vores belægningsrens og imprægnering har den største effekt herefter.
Fjerner maskinen også mos og ukrudt mellem fliserne?


Ja, i de fleste tilfælde fjerner vores maskine 95% af det mos og ukrudt der måtte være på fliserne. I ekstreme tilfælde af mos og ukrudt kan det dog være mindre.
Skal man imprægnere fliserne?


Hvis du ønsker at rensen skal holde, er du nødt til at imprægnere dine fliser. Ved leje af vores trailer, følger der altid imprægnering med, der er med til at sikre at dine fliser holder sig pænere i længere tid.
Hvornår kan man bruge flise-arealet igen?


Du kan bruge flise-arealet ca. 2 timer efter, at du har påført belægningsrensen. Når du imprægnerer, skal du ligeledes lade der gå to timer før du tager flise-arealet i brug.
Hvornår kan jeg feje sand på?


24 timer efter at du har imprægneret fliserne, kan du feje sand i fugerne. Det eneste du skal sikre er, at fliserne er tørre, hvorefter du trygt kan feje sand på.
Hvad gør jeg hvis mit vandtryk er for dårligt?


Den bedste løsning vil være at se, om du evt. kan få vand fra et andet sted? f.eks. en nabo. Ellers er der desværre ikke så meget at gøre ved det.
Der er kommet farveforskel på fliserne efter at jeg har brugt jeres maskine?


Der kan forekomme farveforskel i farvenuancerne på fliser. Hvis dine fliser f.eks. er overdækket af en carport er de ikke særlig udsat for slitage forårsaget af vejret. De overdækkede fliser kan derfor bibeholde den slebne og glatte overflade, som de har fra produktionen i langt flere år. Fliserne i det fri vil være mere nubrede og med en mere ru overflade. Forskellen på fliserne kan være sløret af snavs og flisepest, men vil blive mere synlig når dette fjernes.
Hvor længe holder en fliserens?


Det kommer helt an på, hvilke forhold fliserne er udsat for? Jo mere fugtigt, skyggefuldt og naturligt man bor, jo bedre er vækstbetingelserne for diverse begroninger. I et klassisk paracelhus i udkanten af byen, holder en rens traditionelt 2-3 år. Husker du at servicere dine fliser 1-2 gange årligt, kan du holde dem pæne i op til 15-20 år. Vi tilbyder en serviceodning, hvor du hvert år modtager vores rens til påføring af arealet. Vi kan selvfølgelig også komme forbi og ordne behandlingen hvis du selv gerne vil være fri.

UHELD & NEDBRUD Gør-det-selv-fliserens

Hvad gør jeg hvis maskinen ikke vil starte?


Kontakt vores support på telefon: +45 7220 0142
Hvad gør jeg hvis overfladerenseren ikke renser ordentligt?


Kontakt vores support på telefon: +45 7220 0143
Hvad gør jeg hvis lansen ikke renser ordentligt?


Kontakt vores support på telefon: +45 7220 0143
Hvad gør jeg hvis skumdyssen ikke fungerer ordentligt?


Kontakt vores support på telefon: +45 7220 0143
Jeg kan ikke nå at blive færdig, da der var fejl på udstyret, hvad gør jeg?


Det er vigtigt at du kontakter vores support på telefon: +45 7220 0143 så snart at du bliver opmærksom på problemer med udstyret! Hvis du ikke giver os besked med det samme, har vi desværre ingen mulighed for at kompensere dig.
Hvad gør jeg hvis jeg laver skade på traileren?


Er uheldet ude og du laver skade på traileren eller dennes udstyr, skal du straks kontakte vores support på telefon: +45 7220 0143. Du skal ligeledes gøre udleveringsstedet opmærksom på skaden, når du afleverer traileren. Du vil efterfølgende blive kontaktet af os med henblik på at finde en løsning. Er skalden så alvorlig, at du ikke kan fortsætte, skal du frakoble traileren fra bilen og trækkes ind til siden hvis muligt, således at den ikke står i vejen for andre trafikanter. Lås traileren og ring til vores support på telefon: +45 7220 0143. Er skaden sket uden for vores åbningstid, skal du kontakte vores akut-telefon på telefon: +45 4279 9021.
Hvad gør jeg hvis traileren bliver stjålet?


Du skal med det samme tyveriet bliver konstateret kontakte vores support på telefon: +45 7220 0143 og naturligvis anmelde tyveriet til politiet. Sker tyveriet udenfor vores åbningstid, bedes du kontakte vores akut-telefon på telefon: +45 4279 9021. Lejer er ansvarlig for skader, tyveri mv. af traileren efter almindelig erstatningsretlige regler, jf. færdsels- og ertstatningsansvarsloven. I forholdet mellem lejer og udlejer har udlejer tilbageholdsret i evt. indbetalt depositum, samt ret til at hæve DKK5000 på lejers kreditkort indtil en endelig ansvarsplacering er fastlagt. Lejer er endvidere ansvarlig for udlejers avance- og driftstab, herunder afsavnserstatning. Udlejer er ikke ansvarlig for evt. tab, som lejer måtte få som følge af nedbrud eller forsinkelser opstået pga. stop.

DIVERSE Gør-det-selv-fliserens

Må man gå flere sammen om leje af en trailer?


Ja det må i gerne! Skal f.eks. du og naboen have afrenset fliser, kan i med fordel begge benytte vores fliserens-trailer. Så længe du bare afleverer traileren rettidig, og at det er den registrerede fører, der kører med traileren - så er det intet problem.
Hvad gør jeg hvis i ikke har et udleverings-område i min by?


Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vi åbner et nyt udleverings-område i netop din by! Du kan skrive til os på mail: kontakt@deblaahelte.com
Kan i levere traileren til min adresse?


Du kan sagtens få leveret og afhentet traileren. Kontakt blot supporten på telefon: +45 7220 0143 med henblik på at få en leveringspris.